ONLINE SHUJŠEVALNI PROGRAM

Nov program za ženske 40-60 let.

domači shujševalni program

Shujševalni program Športne Klinike sedaj prvič na voljo tudi ONLINE!

Zakaj izbrati naš online program?

Shujševalni program, ki smo ga do sedaj izvajali le v naši Športni Kliniki v Ljubljani za 150-290€, sedaj dostopen tudi vam!

online vadba preko spleta sportna klinika

CENA:

290€/mesečno
150€/mesečno
99€/mesečno

Zdaj le:         29€

ur
minut
sekund
prehranski načrt online spletni prehranski načrt športna klinika

Mnenja uporabnic

Vsa mnenja in Slike so objavljene z dovoljenjem 🙂

ZGODBE USPEHA

Maruša, -15kg

Ana, -23kg

Darja, -18kg

Sara, -15kg

Anja, -20kg

Julija, -10kg

Nina, -20kg

Maja, -23kg

Marjeta, -12kg

Kdo smo?

Športna Klinika je kineziološki center v Ljubljani (pri UKC in porodnišnici), ki že več let s sodelovanjem z Inšitutom za šport in Fakulteto za šport svojim varovancem nudi storitve najvišje kakovosti. V sklopu Shujševalnih, Rehabilitacijskih in drugih programov smo pomagali že nešteto varovancem. Tokrat, bi z Online shujševalnim programom radi pomagali tudi s tistimi, ki nimajo možnosti sodelovati z nami v Ljubljani. V enem stavku; Z vami želimo pisati zgodbe uspehov in biti več kot le osebni trenerji!

športna klinika logo online

KOT VIDENO NA

SODELOVALI SMO Z

Z NAMI ZMORE VSAK

Prijavite se tukaj:

Mnenja uporabnic

Soočanje s prekomerno telesno težo je lahko izziv, še posebej, ko je pred vami nešteto programov in pristopov.
Domači Shujševalni program Športne Klinike pa ni zgolj naključna zbirka vaj ali diet, temveč produkt večletnih izkušenj in znanja naših strokovnjakov. To je rezultat naše predanosti, da vam ponudimo celosten, a preprost in učinkovit pristop k hujšanju, ki ga lahko izvajate v udobju vašega doma, brez fitnes centrov in vodenih vadb, ki vam morda ne bi ustrezale.

Seveda je normalno, da imate dvome in pomisleke, saj je ponudbe res veliko. Poleg tega je vaša pot do cilja lahko zelo osebna. Program smo vseeno oblikovali tako, da se začne zelo počasi in se loti hujšanja celostno ter z veliko različnega gradiva, nasvetov in predlogov. Tako upoštevamo različne individualne potrebe, omejitve in probleme, hkrati pa zagotavljamo učinkovite rezultate.

Čeprav je ta program zasnovan tako, da je izvajanje preprosto in učinkovito, ni čudežni recept. Zahteva vašo zavezanost, čas in organizacijo. Vendar, če ste pripravljeni vložiti trud in slediti našemu preverjenemu protokolu, vam obljubimo, da je to zadnji shujševalni program, ki ga boste kdaj potrebovali. Ne gre zgolj za obljubo, temveč za našo zavezo, da vam pomagamo doseči vaše cilje in se počutiti bolje v svojem telesu.

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo Domači Shujševalni program, ki je odraz naše strokovnosti, predanosti in želje, da vam pomagamo doseči vaše cilje. Vaše potovanje k boljšemu, zdravemu jazu se prične s prvim korakom v naš program, in veselimo se, da vas bomo vodili skozi vsak korak na tej poti.