Pogosta vprašanja in odgovori

Vprašanja pred prijavo

Program je primeren za ženske 40-60 let starosti. Prvi mesec pri vadbi pričnete z osnovami in se učite pravilne izvedbe. Kljub temu, da začnemo počasi, si tempo določate same. Prav tako so vaje prilagojene tudi kasneje in so primerne tudi za vse tiste, ki imajo težave s koleni ali hrbtom. V kolikor ste v dvomu, nam lahko pišete.

Seveda je program lahko primeren tudi za malo mlajše in starejše ženske. Štirideset do šestdeset let smo zastavili okvirno, saj se nam zdi, da je ravno v tem starostnem obdobju pomanjkanje primerne, učinkovite in varne vadbe.

Vadba poteka preko v naprej posnetih posnetkov, da so primerno obdelani in jih imate možnost ogledati kadarkoli, jih ustaviti, si vzeti odmor ali pa jih pogledati večkrat.

Vadbe so posnete in si jih lahko ogledate kadarkoli, tudi večkrat.

Dostop do programa prejmete preko emaila s katerim se prijavite. Na posebni povezavi tako dostopate do osebnega računa, kjer imate naložena vsa navodila, prehranske načrte, vadbe in druga gradiva, ki so sestavni del Shujševalnega programa.

Dostop je zelo preprost in uporabnicam prijazen. V kolikor bi vseeno imele težave, smo vam na voljo 24/7 in nas lahko kontaktirate preko našega e-maila program@sportnaklinika.si.

Več o Shujševalnem mentorju si lahko preberete na tej povezavi: https://shujsevalnimentor.si/ Dobite ga v tretjem mesecu programa.

Prehranski načrt je priročnik, ki si ga prenesete v PDF obliki. Ne gre za nobeno agresivno in specifično dieto, zato se v njemu lahko najdete vse, tako vegetarijanke, kot tudi LCHF. V njem se spoznate z osnovami prehrane in spoznate razloge za prekomerno telesno težo. Ko razumete delovanje in razloge, ki so vam pripeljali odvečno maščobo, vam predstavimo tudi pravilno prehranjevanje in kako pristopiti k hujšanju. Pokažemo vam, kako si lahko prav vsak obrok, bodisi v menzi ali doma, prilagodite tako, da je primeren in shujševalen. Poleg prehranskega načrta prejmete v drugem mesecu še knjižico receptov, v kateri boste našli kar nekaj navdihov in idej za zdrave in nizko kalorične ideje.

Hoja je super aktivnost, ki je zdrava v vseh oblikah. V samem programu boste spoznale, kako na hojo gledati drugače in kako z njo izgubljati odvečne kilograme. Notri smo vam natančno opisali idealen tempo, intenzivnost in količino hoje. Primerno je tako za izkušene hodce, kot tudi za tiste, ki so bili do sedaj popolnoma neaktivni.

Prijavite in naročite se lahko na tej povezavi: PRIJAVA.
Trenutno je mogoče preko TRRja oz. bančnega nakazila kupiti le dostop do celotnega 4 mesečnega programa po ceni 3 mesecev! Z uporabo bančne kartice pa lahko zakupite celoten program ali pa le posamezne mesece. Ker gre v tem primeru za naročnino se kartica bremeni vsak mesec samodejno (kartica se bremeni le 4 mesece). V kolikor bi radi program prekinili in s tem prekinili naročnino, to lahko storite preko e-maila program@sportnaklinika.si ali preko svojega uporabniškega računa.

Program že poteka in se lahko priključite kadarkoli. Ker smo vam vse vadbe in gradiva naložili že na spletno stran, nič ne zamujate in niste odvisni od ostalih udeleženk.

V kolikor ste plačali preko TRRja ali preko kartičnega plačila izbrali zakup celotnega programa, je plačilo enkratno. V kolikor ste se odločili za zakup posameznih mesecev, gre za naročnino in je kartica mesečno bremenjena, 4 zaporedne mesece. Seveda lahko v vsakem trenutku naročnino prekinete preko našega e-maila program@sportnaklinika.si ali preko svojega uporabniškega računa.

Vprašanja po prijavi

Ob plačilu preko bančne kartice dobite dostop avtomatsko preko e-maila in dostopate preko te povezave: PRIJAVA V RAČUN
V primeru plačila preko bančnega nakazila je potrebno poslati nakazilo, dostop pa se vam nato aktivira ročno v roku 3 dni po prejemu plačila. Do računa nato prav tako dostopate preko zgornje povezave.

Vsebine se odklepajo vsak mesec. Tako vadbe kot tudi ostala gradiva je smiselno odpirati in izvajati po vrstnem redu in jih ne preskakovati. Težavnost posameznih vadb in pristopa se stopnjuje in jih ni smiselno preskakovati.

Do Shujševalnega mentorja, knjižice receptov in nekaterih drugih gradiv lahko dostopate v naslednjih mesecih. Takojšen dostop dobijo le tisti, ki so zakupili celoten mesec.

Pakete Shujševalni mentor na domače naslove pošiljamo 1x mesečno, v primeru večjega obsega naročila pa tudi bolj pogosto. V kolikor vas zanima, kdaj prejmete svojega, nas kontaktirajte preko emaila: program@sportnaklinika.si

Navodila o vadbi in aktivnostih prejmete ob prijavi. V kolikor zaradi obveznosti ali drugih omejitev ne morete programa izvajati po priporočilih, predlagamo, da kakšno vadbo ponovite oz. se vrnete kakšen korak nazaj. V kolikor imate morebitna vprašanja, nam lahko pišete na: program@sportnaklinika.si

Dostop do naslednjega posnetka je omogočen šele, ko je video prejšnje vadbe pogledan do konca. Prosimo, da ponovno predvajate opravljeno vadbo in kliknete na zadnjih 5-10 sekund pred koncem. Pustite, da video posnetek poteče sam do konca, nato pa šele kliknete na ogled naslednjega.

Od naročnine se lahko odjavite ob prijavi v svoj račun ali pa nam pišete na naš email: program@sportnaklinika.si