Domači Shujševalni program

Nov shujševalni program za ženske.

Sodelovali smo

Videno v

Kaj vsebuje Domači Shujševalni program

Vodena vadba od doma namenjena ženskam

Varno in prilagojeno vadbo je za vas pripravila ekipa kineziologov. S kratkimi in intenzivnimi treningi boste dosegle maksimalni učinek oblikovanja postave in izgube maščob. Same vaje so optimizirane tudi za vse tiste, ki nikoli niso telovadile, zanje pa ne potrebujete pripomočkov!

Prehranski načrt na kar 30 straneh

Vodilo našega načrta je »Daj človeku ribo, nahranil ga boš za en dan. Nauči ga loviti ribe, prehranil ga boš za vse življenje.« Z načrtom vas bomo torej naučili pravilnega prehranjevanja in vam tako z neagresivnim pristopom pomagali izgubiti odvečne kilograme.

Program hoje

Ena najbolj preprostih oblik gibanja, katero zmoremo vsi – hoja, je ob pravilni intenzivnosti in trajanju lahko zelo učinkovit pristop, ki še pospeši izgubljanje maščob. Vsak mesec v Shujševalnem programu najdete načrte in predloge, ki bodo pomagali oblikovati postavo s tako preprosto aktivnostjo, kot je hoja.

Psihološki triki in drugi nasveti za izgubljanje odvečne maščobe

Seveda sta prehrana in vadba temelj vsega, vseeno pa so druge skrivnosti in triki, ki jih lahko uvedemo in upoštevamo, da izgubimo še kakšen dodaten kilogram, ne da bi

Shujševalni mentor

Ena najbolj preprostih oblik gibanja, katero zmoremo vsi – hoja, je ob pravilni intenzivnosti in trajanju lahko zelo učinkovit pristop, ki še pospeši izgubljanje maščob. Vsak mesec v Shujševalnem programu najdete načrte in predloge, ki bodo pomagali oblikovati postavo s tako preprosto aktivnostjo, kot je hoja.

BREZPLAČNA knjižica receptov

Ne glede na prehranski načrt, kakšna ideja in navdih prav pride. Ravno zato smo vključili brezplačno knjižico receptov, kjer najdete sladke in slane ideje za vse obroke v dnevu!

SKUPNA VREDNOST VSEBIN:

DOMAČI SHUJŠEVALNI PROGRAM

Domači Shujševalni program

 • Shujševalni program, ki ga je pripravila skupina kineziologov in nutricionistov,
 • Vodena video vadba 2x tedensko,
 • Spletni dostop – kjerkoli in kadarkoli,
 • Prehranski načrt – 30 strani,
 • Knjiga Shujševalnih receptov – 66 receptov
 • 10-dnevni personaliziran jedilnik
 • Program hoje
 • Nasveti in triki za izgubo maščobe v PDFjih
 • Shujševalni mentor – paket vam dostavimo domov,
 • 24/7 podpora

CENA PROGRAMA NA MESEC:

DOMAČI SHUJŠEVALNI PROGRAM

Promocijska cena:

49 €

Minutes
Seconds

Zgodbe uspeha naših uporabnic

Nina, -20kg

Maja, -23kg

Marjeta, -12kg

Sara, -15kg

Anja, -20kg

Julija, -10kg

Maruša, -15kg

Ana, -23kg

Darja, -18kg

Kdo smo?

” Z vami želimo pisati zgodbe uspehov! “
športna klinika

Smo zasebni kineziološki center v Ljubljani (pri UKC in porodnišnici), ki že več let s sodelovanjem z Inštitutom za šport in Fakulteto za šport svojim varovancem nudimo storitve najvišje kakovosti. V sklopu naših programov smo pomagali že preko 500+ varovancem. Tokrat, bi z Domačim Shujševalnim programom radi pomagali tudi vsem tistimi, ki bi radi z nami sodelovali na daljavo. Program smo za vas pripravili:

 • kineziologi,
 • trenerji,
 • fizioterapevti 
 • nutricionisti

Mnenja uporabnic

30dni

100% vračilo denarja v primeru, da ne dosežete rezultatov!

Domači Shujševalni program lahko preizkusite brez tveganja, saj ponujam 100% garancijo na vaše zadovoljstvo in dosežek rezultatov.

V Športni Kliniki celoti prevzemamo odgovornost in tveganje, v kolikor vam naš program ne bo pomagal in z njim ne boste dosegali rezultatov. Tako zelo smo prepričani v vaše zadovoljstvo, da vam bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino v kar 30 dneh po plačilu, brez dodatnih vprašanj ali težav. 

Pogosta vprašanja in odgovori

Program je primeren za ženske 40-60 let starosti. Prvi mesec pri vadbi pričnete z osnovami in se učite pravilne izvedbe. Kljub temu, da začnemo počasi, si tempo določate same. Prav tako so vaje prilagojene tudi kasneje in so primerne tudi za vse tiste, ki imajo težave s koleni ali hrbtom. V kolikor ste v dvomu, nam lahko pišete.

Seveda je program lahko primeren tudi za malo mlajše in starejše ženske. Štirideset do šestdeset let smo zastavili okvirno, saj se nam zdi, da je ravno v tem starostnem obdobju pomanjkanje primerne , učinkovite in varne vadbe.

Vadba poteka preko v naprej posnetih posnetkov,  da so primerno obdelani in jih imate možnost ogledati kadarkoli, jih ustaviti, si vzeti odmor ali pa jih pogledati večkrat.

Vadbe so posnete in si jih lahko ogledate kadarkoli, tudi večkrat.

Dostop do programa prejmete preko emaila s katerim se prijavite. Na posebni povezavi tako dostopate do osebnega računa, kjer imate naložena vsa navodila, prehranske načrte, vadbe in druga gradiva, ki so sestavni del Shujševalnega programa.

Dostop je zelo preprost in uporabnicam prijazen. V kolikor bi vseeno imele težave, smo vam na voljo 24/7 in nas lahko kontaktirate preko našega e-maila program@sportnaklinika.si.

Več o Shujševalnem mentorju si lahko preberete na tej povezavi: https://shujsevalnimentor.si/
Dobite ga v tretjem mesecu programa.

Prehranski načrt je priročnik, ki si ga prenesete v PDF obliki. Ne gre za nobeno agresivno in specifično dieto, zato se v njemu lahko najdete vse, tako vegetarijanke, kot tudi LCHF. V njem se spoznate z osnovami prehrane in spoznate razloge za prekomerno telesno težo. Ko razumete delovanje in razloge, ki so vam pripeljali odvečno maščobo, vam predstavimo tudi pravilno prehranjevanje in kako pristopiti k hujšanju. Pokažemo vam, kako si lahko prav vsak obrok, bodisi v menzi ali doma, prilagodite tako, da je primeren in shujševalen. 

Poleg prehranskega načrta prejmete v drugem mesecu še knjižico receptov, v kateri boste našli kar nekaj navdihov in idej za zdrave in nizko kalorične ideje.

Hoja je super aktivnost, ki je zdrava v vseh oblikah. V samem programu boste spoznale, kako na hojo gledati drugače in kako z njo izgubljati odvečne kilograme. Notri smo vam natančno opisali idealen tempo, intenzivnost in količino hoje. Primerno je tako za izkušene hodce, kot tudi za tiste, ki so bili do sedaj popolnoma neaktivni.

Trenutno je mogoče preko TRRja oz. bančnega nakazila kupiti le dostop do celotnega 4 mesečnega programa po ceni 3 mesecev! Z uporabo bančne kartice pa lahko zakupite celoten program ali pa le posamezne mesece. Ker gre v tem primeru za naročnino se kartica bremeni vsak mesec samodejno (kartica se bremeni le 4 mesece). V kolikor bi radi program prekinili in s tem prekinili naročnino, to lahko storite preko e-maila program@sportnaklinika.si ali preko svojega uporabniškega računa.

Program že poteka in se lahko priključite kadarkoli. Ker smo vam vse vadbe in gradiva naložili že na spletno stran, nič ne zamujate in niste odvisni od ostalih udeleženk.

V kolikor ste plačali preko TRRja ali preko kartičnega plačila izbrali zakup celotnega programa, je plačilo enkratno. V kolikor ste se odločili za zakup posameznih mesecev, gre za naročnino in je kartica mesečno bremenjena, 4 zaporedne mesece. Seveda lahko v vsakem trenutku naročnino prekinete preko našega e-maila program@sportnaklinika.si ali preko svojega uporabniškega računa.

Dovolite nam, da vam pomagamo napisati vašo zgodbo uspeha!

S programom začnete s klikom na spodnji gumb: