#1 Online Rehabilitacijski protokol za Ramenski sklep

Strokoven, podroben in podkrepljen z znanostjo. Za vse tiste, ki bi sami radi rešili vzrok težave in ne le zdravili simptom - bolečino.

Sodelovali smo & Videno v

Prednosti online pristopa

Zakaj izbrati Online rehabilitacijski protokol?

Jasen, razumljiv in pregleden

Vse fizioterapevtske vaje za ramo so posnete, prikazane in podrobno razložene. Poleg video posnetkov smo pripravili tudi pisna navodila in s tem res poskrbimo, da je vse razumljivo in logično.

Cenovno ugoden

Kolektivno znanje kineziologov, fizioterapevta in nutricionista, zapakirano v online program, vam je na voljo za manj kot pa stane enkraten obisk fizioterapevta.

Strokoven in inovativen

Reševanje problema se lotimo večplastno skozi 5 različnih faz rehabilitacije, ki si jih podrobno pogledamo. V vsaki izmed faz ramenski sklep krepimo s kompleksnimi vajami.

3 mesečni dostop

49 €

Z enkratnim plačilom prejmete 3 mesečni dostop do celotnega rehabilitacijskega protokola.

Celovita rehabilitacija

Čas rehabilitacije

6-8 tednov

5h / teden

Število vaj

16+

za ramenski sklep

pregled in prestavitev

Kako izgleda in kaj vsebuje rehabilitacijski protokol?

Poglejte si kratek video pregled vsebine in samega protokola.

Protokol jE namenjen posameznikom:

Protokol nI namenjen pacientom z akutnimi poškodbami:

Vsebina Rehabilitacijskega protokola

Vaje za vseh 5 faz rehabilitacije

Za vas smo pripravili različne sklope vaj za vsako od 5 faz rehabilitacijskega protokola za ramenski sklep. Fizioterapevtske vaje so postopne, smiselne in maksimalno učinkovite za odpravljanje bolečin in krepitev ramenskega sklepa. Za samo rehabilitacijo potrebujete minimalno pripomočkov!

Prehranske smernice v času rehabilitacije ramena

Pomembno vlogo pri rehabilitaciji ima tudi prehrana. Velikokrat je zmotno prepričanje, kaj in koliko je smiselno jesti v času okrevanja. Ravno zato smo eno lekcijo namenili tudi pravilni prehrani in prehranskim dodatkom, ki lahko pospešijo vaše okrevanje in vam pomagajo doseči cilj še hitreje.

Podrobna navodila in razlaga

Ponujamo vam jasna in podrobna navodila za vsako vajo, trening in dan vašega rehabilitacijskega protokola. Ta navodila so podkrepljena z znanstvenimi razlagami, ki vam pomagajo razumeti, zakaj določena vaja ali tehnika deluje.

Smernice za vadbo po opravljenem programu

Ne gre samo za trenutno rehabilitacijo, ampak tudi za dolgoročno zdravje. Ponujamo vam konkretne smernice za vadbo in aktivnosti, ki jih lahko nadaljujete tudi po končanem programu.

 

Kratek pregled ramenskega sklepa

Za boljše razumevanje vaše težave in ramenskega sklepa, smo vam pripravili kratek pregled sklepa, njegove funkcionalnosti in vloge posameznih mišic.

Drugačen pogled na fizioterapijo in rehabilitacijo

Ne osredotočamo se na simptome, ampak tudi na vzroke, ki vodijo do vaših težav. Opremljeni z najnovejšimi raziskavami, vam nudimo celostno obravnavo in pristop za katerega ne potrebujete fizioterapevtov in dragih terapij.

Kdo smo?

Mnenja naših strank

Edvard Kranjcic
Edvard Kranjcic
2024-02-13
Odlična izkušnja! Z ženo sva redna udeleženca vadb. Ekipa strokovnjakov treninge prilagodi na potrebe posameznika in poskrbi za sproščeno vzdušje. Z njihovo pomočjo na trekingih veliko lažje premagujeva na stotine km. Toplo priporočava!
Sona (Sona)
Sona (Sona)
2024-02-07
Sedi 5! 🙂 Všeč mi je, ker je vsak trening drugačen in mi zato po 5 mesecih rednega treniranja še ni postalo dolgočasno. Trenerji so zelo strokovni, izkušeni in si resnično vzamejo čas, da ti odgovorijo na vsako vprašanje (tudi če si nekaj vprašal že milijonkrat ;)). Vzdušje je zelo sproščeno in vzpodbujajoče. Iskreno priporočam!
Mojca Skubic
Mojca Skubic
2024-02-05
Že leto in pol z možem obiskujeva športno kliniko. Trenerji so izredno strokovni, prijazni, vedno nasmejani, pripravljeni prisluhnit in nas vadeče tudi motivirat. Treningi so odlični, zelo raznoliki in res greš od njih z občutkom, da si nekaj naredil zase. Športni kliniko bi priporočila čisto vsakemu.
Taja
Taja
2024-02-05
Posvetijo se vsakemu posamezniku posebaj in prilagodijo vadbo njegovim potrebam in zmožnostim.
Jelena Veleušić
Jelena Veleušić
2023-07-20
Najboljši center!

Pogosta vprašanja in odgovori

Protokol je namenjen posameznikom, ki občutijo bolečine v ramenskem sklepu pri vsakodnevnih opravilih, pri delu ali telovadbi. 
Z Online rehabilitacijskim protokolom želimo odpraviti vsa neravnovesja, nestabilnosti in težave v ramenskem sklepu.

Protokol ni namenjen pacientom z akutnimi poškodbami:

  • Zlom nadlahtnice
  • Zlom ključnice
  • Pretrganje ligamentov
  • Pretrganje več mišic
  • Po operativnih posegih (min. 6 tednov)

Tudi če imate opravljeno diagnostiko in izvid pokaže popolno rupturo npr. mišice supraspinatus, to ne pomeni da s tem protokolom ne boste izboljšali stanja. Protokol je zastavljen tako, da si ob pravilnem izvajanju in upoštevanju načela, da vsako vajo izvajamo do bolečine, ne moremo poslabšati stanja.

Za izvajanje predpisanih vaj potrebujemo:

  • Masažni valjček,
  • Masažno ali tenis žogico,
  • Različni elastični trakovi,
  • Kettlebell ali drugo utež,
  • Palico

Vadba poteka preko vnaprej pripravljenih video posnetkih, da so primerno obdelani in jih imate možnost ogledati kadarkoli, jih ustaviti, si vzeti odmor ali pa jih pogledati večkrat.

Dostop do programa prejmete preko emaila s katerim se prijavite. Na posebni povezavi tako dostopate do osebnega računa, kjer imate naložena vsa navodila, prehranske smernice, vadbe in druga gradiva, ki so sestavni del Online rehabilitacijskega protokola.

Trajanje protokola je odvisno od narave vaše težave. Običajno rehabilitacija traja 6-8 tednov, lahko tudi več.

V kolikor med vajami čutite bolečine, se vrnete korak nazaj v eno izmed začetnih faz in ponovno izvajate lažje vaje, dokler vaš sklep ni pripravljen na nadaljevanje.

Pri sami rehabilitaciji uporabljamo 3-dnevni sistem obremenjevanja, kjer spremljamo občutke po sami vadbi in temu primerno prilagajamo naslednje treninge.

V sklopu Online rehabilitacijskega protokola individualno svetovanje ni vključeno. V kolikor bi vseeno radi, da vaš napredek spremljamo in vas bolj natančno usmerimo, nam lahko pišete na info@sportnaklinika.si, kjer se se dogovorimo za sodelovanje, ki vam ustreza.

Z nakupom Online rehabilitacijskega protokola posameznik kupi svoj dostop do vsebine. Deljenje dostopa in vsebin je kaznivo. V primeru zlorabe, prijave iz različnih naslovov ter večih uporabnikov, bo račun ukinjen, odgovorna oseba pa bo pravno odgovarjala.

Za odkrivanje zlorab koristimo varnostni vtičnik.

Kontakt

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam napišite in vam z veseljem pomagamo.

Email

Kontaktirate nas lahko preko skupnega emaila, bolj konkretna vprašanja na temo fizioterapije pa lahko direktno pošljete fizioterapevtu Simonu.

info@sportnaklinika.si
simon@sportnaklinika.si

Telefon

Z nami lahko v kontakt stopite tudi preko telefona. V primeru odsotnosti klic vrnemo v najkrajšem času.

031 641 796

Lokacija

Naš kineziološki center lahko najdete v Ljubljani pri porodnišnici in reševalni postaji. Imamo lastno parkirišče.

Športna Klinika
Malenškova 1
1000 Ljubljana
Davčna: SI81402643