#1 Online Rehabilitacijski protokol za Ramenski sklep

Strokoven, podroben in podkrepljen z znanostjo. Za vse tiste, ki bi radi rešili vzrok težave in ne le zdravili simptom - bolečino. Program ni primeren za vse, spodaj izpolnite vprašalnik:

Sodelovali smo

Videno v

Kaj vsebuje Rehabilitacijski program?

Vodene vaje za vsako od 5 faz

Za vas smo pripravili različne sklope vaj za vsako od 5 faz rehabilitacijskega protokola za ramenski sklep. Vaje so postopne, smiselne in maksimalno učinkovite za odpravljanje bolečin in krepitev ramenskega sklepa. Za samo rehabilitacijo potrebujete minimalno pripomočkov!

Prehranske smernice v času programa

Vemo, da rehabilitacija ne zajema samo fizičnih vaj, ampak tudi pravilno prehrano, ki lahko pospeši vaše okrevanje. Zato je del našega programa posvečen tudi individualiziranim prehranskim smernicam, ki vam bodo pomagale

Podrobna navodila in razlaga

Ponujamo vam jasna in podrobna navodila za vsako vajo, ki jo vključuje naš rehabilitacijski protokol. Ta navodila so podkrepljena z znanstvenimi razlagami, ki vam pomagajo razumeti, zakaj določena vaja ali tehnika deluje.

Smernice za vadbo po opravljenem programu

Ne gre samo za trenutno rehabilitacijo, ampak tudi za dolgoročno zdravje. Ponujamo vam konkretne smernice za vadbo in aktivnosti, ki jih lahko nadaljujete tudi po končanem programu.

 

Razlaga Funkcionalnosti Sklepa

Za boljše razumevanje vaše težave in kako jo rešiti, vam ponujamo temeljito razlago funkcionalnosti prizadetih sklepov. Ta segment vam pomaga razumeti, kako deluje vaše telo in kako lahko aktivno prispevate k svoji ozdravitvi.

Drugačen Pogled na Fizioterapijo in Rehabilitacijo

Naš pristop presega tradicionalne metode. Ne osredotočamo se samo na simptome, ampak tudi na vzroke, ki vodijo do vaših težav. Opremljeni z najnovejšimi raziskavami, vam nudimo celostno obravnavo.

SKUPNA VREDNOST VSEBIN PROGRAMA:

DOMAČI SHUJŠEVALNI PROGRAM

#1 Rehabilitacijski protokol - Ramenski sklep

 • 5-tedenski program, ki ga je pripravila multidisciplinarna ekipa s Simonom Dovčem na čelu,
 • Vodena podrobna video vadba,
 • Spletni dostop – kjerkoli in kadarkoli,
 • Prehranske smernice v času rehabilitacije,
 • Predstavitev funkcionalnosti ramenskega sklepa,
 • Nov pogled na rehabilitacijo in pristop k fizioterapiji
 • Makro načrt vadbe in okrevanja
 • 24/7 podpora

CENA PROGRAMA:

DOMAČI SHUJŠEVALNI PROGRAM

Promocijska cena :

99 €

Minutes
Seconds

Kdo smo?

Simon Dovč, diplomirani fizioterapevt in diplomirani Kineziolog
športna klinika

Smo zasebni kineziološki center v Ljubljani (pri UKC in porodnišnici), ki že več let s sodelovanjem z Inštitutom za šport in Fakulteto za šport svojim varovancem nudimo storitve najvišje kakovosti. Naša multidisciplinarna ekipa oblikuje učinkovite in enostavne rešitve za hujšanje. S svojim znanjem in predanostjo smo pomagali že preko 500+ varovankam. Tokrat, bi z Domačim Shujševalnim programom radi pomagali tudi vsem tistimi, ki bi z nami sodelovali na daljavo. Program smo za vas pripravili:

 • kineziologi,
 • trenerji,
 • fizioterapevti 
 • nutricionisti

Mnenja uporabnic

30dni

100% vračilo denarja v primeru nezadovoljstva!

Domači Rehabilitacijski program lahko preizkusite brez tveganja, saj ponujam 100% garancijo na vaše zadovoljstvo in dosežek rezultatov.

V Športni Kliniki celoti prevzemamo odgovornost in tveganje, v kolikor vam naš program ne bo pomagal in z njim ne boste zadovoljni. Tako zelo smo prepričani v vaše zadovoljstvo, da vam bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino v kar 30 dneh po plačilu, brez dodatnih vprašanj ali težav. 

Pogosta vprašanja in odgovori

Program je primeren za ženske 40-60 let starosti. Prvi mesec pri vadbi pričnete z osnovami in se učite pravilne izvedbe. Kljub temu, da začnemo počasi, si tempo določate same. Prav tako so vaje prilagojene tudi kasneje in so primerne tudi za vse tiste, ki imajo težave s koleni ali hrbtom. V kolikor ste v dvomu, nam lahko pišete.

Seveda je program lahko primeren tudi za malo mlajše in starejše ženske. Štirideset do šestdeset let smo zastavili okvirno, saj se nam zdi, da je ravno v tem starostnem obdobju pomanjkanje primerne , učinkovite in varne vadbe.

Vadba poteka preko v naprej posnetih posnetkov,  da so primerno obdelani in jih imate možnost ogledati kadarkoli, jih ustaviti, si vzeti odmor ali pa jih pogledati večkrat.

Vadbe so posnete in si jih lahko ogledate kadarkoli, tudi večkrat.

Dostop do programa prejmete preko emaila s katerim se prijavite. Na posebni povezavi tako dostopate do osebnega računa, kjer imate naložena vsa navodila, prehranske načrte, vadbe in druga gradiva, ki so sestavni del Shujševalnega programa.

Dostop je zelo preprost in uporabnicam prijazen. V kolikor bi vseeno imele težave, smo vam na voljo 24/7 in nas lahko kontaktirate preko našega e-maila program@sportnaklinika.si.

Več o Shujševalnem mentorju si lahko preberete na tej povezavi: https://shujsevalnimentor.si/
Dobite ga v tretjem mesecu programa.

Prehranski načrt je priročnik, ki si ga prenesete v PDF obliki. Ne gre za nobeno agresivno in specifično dieto, zato se v njemu lahko najdete vse, tako vegetarijanke, kot tudi LCHF. V njem se spoznate z osnovami prehrane in spoznate razloge za prekomerno telesno težo. Ko razumete delovanje in razloge, ki so vam pripeljali odvečno maščobo, vam predstavimo tudi pravilno prehranjevanje in kako pristopiti k hujšanju. Pokažemo vam, kako si lahko prav vsak obrok, bodisi v menzi ali doma, prilagodite tako, da je primeren in shujševalen. 

Poleg prehranskega načrta prejmete v drugem mesecu še knjižico receptov, v kateri boste našli kar nekaj navdihov in idej za zdrave in nizko kalorične ideje.

Hoja je super aktivnost, ki je zdrava v vseh oblikah. V samem programu boste spoznale, kako na hojo gledati drugače in kako z njo izgubljati odvečne kilograme. Notri smo vam natančno opisali idealen tempo, intenzivnost in količino hoje. Primerno je tako za izkušene hodce, kot tudi za tiste, ki so bili do sedaj popolnoma neaktivni.

Trenutno je mogoče preko TRRja oz. bančnega nakazila kupiti le dostop do celotnega 4 mesečnega programa po ceni 3 mesecev! Z uporabo bančne kartice pa lahko zakupite celoten program ali pa le posamezne mesece. Ker gre v tem primeru za naročnino se kartica bremeni vsak mesec samodejno (kartica se bremeni le 4 mesece). V kolikor bi radi program prekinili in s tem prekinili naročnino, to lahko storite preko e-maila program@sportnaklinika.si ali preko svojega uporabniškega računa.

Program že poteka in se lahko priključite kadarkoli. Ker smo vam vse vadbe in gradiva naložili že na spletno stran, nič ne zamujate in niste odvisni od ostalih udeleženk.

V kolikor ste plačali preko TRRja ali preko kartičnega plačila izbrali zakup celotnega programa, je plačilo enkratno. V kolikor ste se odločili za zakup posameznih mesecev, gre za naročnino in je kartica mesečno bremenjena, 4 zaporedne mesece. Seveda lahko v vsakem trenutku naročnino prekinete preko našega e-maila program@sportnaklinika.si ali preko svojega uporabniškega računa.

Dovolite nam, da vam pomagamo napisati vašo zgodbo uspeha!

S programom začnete s klikom na spodnji gumb: