#1 Domači Shujševalni program v Sloveniji

Ustvarjen za ženske, podkrepljen z znanostjo in neverjetno preprost za uporabo. Izpolnite vprašalnik in odkrijte moč osebnega pristopa k hujšanju:

Sodelovali smo & Videno v

pregled in prestavitev

Kako izgleda in kaj vsebuje Domači Shujševalni program?

Mesečna naročnina na program:

29 €

Celoten Shujševalni program lahko zakupite tudi z enkratnim plačilom.

Celovit in modern pristop

Čas programa

16 tednov

2-5h / teden

Št. različnih vsebin

75+

Kaj dobite v sklopu programa?

Vodena video vadba namenjena ženskam

Varno in prilagojeno vadbo je za vas pripravila ekipa kineziologov in fizioterapevtov. S kratkimi in intenzivnimi treningi boste dosegle maksimalni učinek oblikovanja postave in izgube maščob. Same vaje so prilagojene tudi za vse tiste, ki nikoli niso telovadile, zanje pa ne potrebujete pripomočkov!

Obširen Prehranski načrt

Z našim programom vas bomo izobrazili o pravilni prehrani in razkrili preprosta pravila in trike prehranjevanja. S takšnim, neagresivnim pristopom omogočimo trajne spremembe in vam pomagamo za vselej izgubiti odvečne kilograme.

Program hoje

Ena najbolj preprostih oblik gibanja, katero zmoremo vsi – hoja, je ob pravilni intenzivnosti in trajanju lahko zelo učinkovit pristop, ki še dodatno pospeši izgubljanje maščob. V Shujševalnem programu boste vsak mesec našle načrte in predloge, ki vam bodo pomagali oblikovati postavo s tako preprosto aktivnostjo, kot je hoja.

Psihološki triki in drugi nasveti za izgubljanje odvečne maščobe

Čeprav vemo, da sta prehrana in vadba temelj vsake poti hujšanja, obstajajo dodatne skrivnosti in triki, ki jih lahko uvedemo in sledimo, da izgubimo tiste dodatne kilograme brez nenehnega obsedenosti s hrano in treningi. Odkrijte skrite strategije, ki vam lahko pomagajo brez napora izgubiti tiste zadnje trdovratne kilograme. Naši strokovnjaki so tu, da vas vodijo na vsakem koraku!

BONUS: Shujševalni mentor

Shujševalni mentor je priročnik za spreminjanje življenjskega sloga, ki se ne osredotoča na diete in treninge, temveč na spremembo miselnosti, organizacijo in motivacijo. Z njim se boste znebili slabih navad, se postopno približali zdravemu in aktivnemu življenju ter dosegli želene rezultate. Je ključni manjkajoči delček na poti do uspešnih sprememb.

BREZPLAČNA Knjižica receptov in Jedilnik v skladu z bazalnim metabolizmom

Ne glede na prehranski načrt, kakšna ideja in navdih prav pride. Ravno zato smo vključili brezplačno shujševalno knjižico receptov, kjer najdete sladke in slane ideje za vse obroke v dnevu. Poleg knjižice prejmete še 10-dnevni personalizirani jedilnik! Pozabite na generične jedilnike in programe, ki mečejo vse v isti koš. Jedilnik, ki ga prejmete je v skladu z vašim bazalnim metabolizmom.

Prednosti online pristopa

Zakaj izbrati Shujševalni program Športne Klinike?

Ikona prava smer in odločitev

zavedanje PROBLEMA

Vsaka pot k boljšemu počutju in zdravju se začne z iskrenim zavedanjem, da je čas za spremembo. Morda ste se znašli na točki, ko ugotavljate, da vam stara oblačila niso več prav, ali pa čutite, da vam primanjkuje energije za vsakodnevne aktivnosti, ki so vam bile nekoč v veselje. To zavedanje vas postavlja na začetek poti, kjer ne gre le za izgubo teže, ampak za celovito preobrazbo življenjskega sloga, k boljšemu jazu.

ikona za dilemo in dvom

DVOMI in pomisleki

Normalno je, da imate dvome in pomisleke, saj je ponudbe res veliko. Morda ste v preteklosti že poskusili različne diete ali vadbe, ki niso obrodile želenih rezultatov? Vas skrbi, da za vas preprosto ni rešitve in vse skupaj zahteva preveč časa in energije? Ali pa ste skeptični glede učinkovitosti online programa? 

Razumemo vse te zadržke in dvome.

ikona - dve roki - zaupanje

Rešitev in zaupanje

Program ni zgolj naključna dieta in zbirka vaj, temveč produkt strokovne izobrazbe in večletnih izkušenj naše ekipe. Ustvarili smo preprost program, ki je zasnovan tako, da začnete zelo počasi, se lotite hujšanja celostno za kar bi v specializiranem centru za hujšanje, plačali več 1000€. Naš cilj je, da vam ponudimo rešitev, ki upošteva različne individualne potrebe in omejitve, hkrati pa ga lahko izvajate v udobju vašega doma.

delo in uspeh ikona

delo in sprememba

Čeprav je naš shujševalni protokol celosten in zelo učinkovit, ni čudežni recept. Uspeh zahteva spremembo v vaših navad in aktivnostih. V kolikor na to niste pripravljeni, program ni primeren za vas. Če pa ste pripravljeni vložiti malo truda in slediti našemu preverjenemu protokolu, vam obljubimo, da je to zadnji shujševalni program, ki ga boste kdaj potrebovali.

Kdo smo?

” Z vami želimo pisati zgodbe uspehov! “
– Jan Veleušić, 
kineziolog in vodja Športne Klinike
športna klinika

Smo zasebni kineziološki center v Ljubljani (pri UKC in porodnišnici), ki že več let s sodelovanjem z Inštitutom za šport in Fakulteto za šport svojim varovancem nudimo storitve najvišje kakovosti. Naša multidisciplinarna ekipa oblikuje učinkovite in enostavne rešitve za hujšanje. S svojim znanjem in predanostjo smo pomagali že preko 500 varovankam. Tokrat, bi z Domačim Shujševalnim programom radi pomagali tudi vsem tistimi, ki bi z nami sodelovali na daljavo. Program smo za vas pripravili:

  • kineziologi,
  • trenerji,
  • fizioterapevti 
  • nutricionisti

Mnenja uporabnic

Vsa mnenja in slike so objavljene z dovoljenjem 🙂

Edvard Kranjcic
Edvard Kranjcic
2024-02-13
Odlična izkušnja! Z ženo sva redna udeleženca vadb. Ekipa strokovnjakov treninge prilagodi na potrebe posameznika in poskrbi za sproščeno vzdušje. Z njihovo pomočjo na trekingih veliko lažje premagujeva na stotine km. Toplo priporočava!
Sona (Sona)
Sona (Sona)
2024-02-07
Sedi 5! 🙂 Všeč mi je, ker je vsak trening drugačen in mi zato po 5 mesecih rednega treniranja še ni postalo dolgočasno. Trenerji so zelo strokovni, izkušeni in si resnično vzamejo čas, da ti odgovorijo na vsako vprašanje (tudi če si nekaj vprašal že milijonkrat ;)). Vzdušje je zelo sproščeno in vzpodbujajoče. Iskreno priporočam!
Mojca Skubic
Mojca Skubic
2024-02-05
Že leto in pol z možem obiskujeva športno kliniko. Trenerji so izredno strokovni, prijazni, vedno nasmejani, pripravljeni prisluhnit in nas vadeče tudi motivirat. Treningi so odlični, zelo raznoliki in res greš od njih z občutkom, da si nekaj naredil zase. Športni kliniko bi priporočila čisto vsakemu.
Taja
Taja
2024-02-05
Posvetijo se vsakemu posamezniku posebaj in prilagodijo vadbo njegovim potrebam in zmožnostim.
Jelena Veleušić
Jelena Veleušić
2023-07-20
Najboljši center!
30dni

100% vračilo denarja v primeru, da ne dosežete rezultatov!

Domači Shujševalni program lahko preizkusite brez tveganja, saj ponujam 100% garancijo na vaše zadovoljstvo in dosežek rezultatov.

V Športni Kliniki celoti prevzemamo odgovornost in tveganje, v kolikor vam naš program ne bo pomagal in z njim ne boste dosegali rezultatov. Tako zelo smo prepričani v vaše zadovoljstvo, da vam bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino v kar 30 dneh po plačilu, brez dodatnih vprašanj ali težav. 

BREZPLAČNi BONUS: Shujševalni mentor

Kaj je paket Shujševalni mentor in kaj vsebuje?

Paket, na dom, brezplačno prejmejo vse uporabnice v 3. mesecu naročnine, v prvem mesecu pa tiste, ki zakupijo celoten program.

ikona dnevnik in planer

DNEVNIK IN planer...

...s pomočjo katerega načrtujete in spremljate svoje cilje in aktivnosti.

nakupovalni lističi...

...za pomoč pri organizaciji in pravilni izbiri živil.

merilni trak in tabela...

...za spremljanje tedenskega in mesečnega napredka, ne le v kilogramih.

nagrajevalni sistem...

...ki te bo motiviral in nagrajeval ob uspešno izvedenih izzivih.

psihološki nasvet ikona

psihološki triki in nasveti...

...za večjo motivacijo in lažje doseganje ciljev.

spreminjanje navad ikona

spoznavanje in spreminjanje navad...

...za lažje razumevanje same sebe in spreminjanje slabih navad v dobre.

Pogosta vprašanja in odgovori

Program je primeren za ženske 40-60 let starosti. Prvi mesec, pri vadbi, pričnete z osnovami in se učite pravilne izvedbe. Kljub temu, da začnemo počasi, si tempo določate same. Prav tako so vaje prilagojene tudi kasneje in so primerne tudi za vse tiste, ki imajo težave s koleni ali hrbtom. V kolikor ste v dvomu, nam lahko pišete.

Vadbe so pripravljene tako, da ne potrebujete veliko pripomočkov. 

Dovolj je blazina in manjše uteži (1-3kg) oz. flaške z vodo, ki lahko služijo kot bremena.

Plačilo je možno tako z bančno kartico, kot tudi preko položnice oz. QR kode.

Ob kliku na prijavo se vam odpre možnost mesečne naročnine na program, ki znaša 29€. Naročnina se seveda avtomatsko obnovi, v kolikor se je ne prekine in traja 6 mesecev. Po šestih mesecih se naročnina ustavi, dostop pa vam ostane za vedno.

V primeru, da bi radi plačali preko položnice oz. celoten program zakupili z enkratnim plačilom (119€), lahko to storite s klikom na prijavo in nato zgoraj na povezavo, ki vas pelje na prijavnico za plačilo preko “TRR nakazila”.

Preko položnice je mogoče zakupiti le celoten program in ne posameznih mesecev.

Poskrbeli smo, da je program zelo preprost in vas skozi njega vodimo na vsakem koraku.

Tudi pri samih vadbah smo poskrbeli, da je vse lepo razloženo, prikazane so lažje različice vaj in napredujemo počasi.

Skozi celoten program vas tudi motiviramo z različnimi gradivi in nasveti. Na vas je le, da se nekajkrat na teden prijavite v program.

Prehranski načrt je priročnik, ki si ga prenesete v PDF obliki. Ne gre za nobeno agresivno in specifično dieto, zato se v njemu lahko najdete vse, tako vegetarijanke, kot tudi LCHF. V njem se spoznate z osnovami prehrane in spoznate razloge za prekomerno telesno težo. Ko razumete delovanje in razloge, ki so vam pripeljali odvečno maščobo, vam predstavimo tudi pravilno prehranjevanje in kako pristopiti k hujšanju. Pokažemo vam, kako si lahko prav vsak obrok, bodisi v menzi ali doma, prilagodite tako, da je primeren in shujševalen. 

Poleg tega prejmete tudi jedilnik in knjižico receptov.

Hoja je super aktivnost, ki je zdrava v vseh oblikah. V samem programu boste spoznale, kako na hojo gledati drugače in kako z njo izgubljati odvečne kilograme. Notri smo vam natančno opisali idealen tempo, intenzivnost in količino hoje. Primerno je tako za izkušene hodce, kot tudi za tiste, ki so bili do sedaj popolnoma neaktivni.

V kolikor med vajami čutite bolečine, poskusite z lažjimi različicami vaj oz. kakšno prejšnjo ponovite večkrat, preden nadaljujete na naslednjo stopnjo.

Vedno nam lahko pišete na info@sportnaklinika.si

Z naročilom na Domači Shujševalni program posameznica zakupi svoj dostop do vsebine. Deljenje dostopa in vsebin je kaznivo. V primeru zlorabe, prijave iz različnih naslovov, bo račun ukinjen, odgovorna oseba pa bo pravno odgovarjala.

Za odkrivanje zlorab koristimo varnostni vtičnik in se račun avtomatsko zaklene.

Vadba poteka preko v naprej posnetih posnetkov,  da so primerno obdelani in jih imate možnost ogledati kadarkoli, jih ustaviti, si vzeti odmor ali pa jih pogledati večkrat.

Dostop do programa prejmete preko emaila s katerim se prijavite. Na posebni povezavi tako dostopate do osebnega računa, kjer imate naložena vsa navodila, prehranske načrte, vadbe in druga gradiva, ki so sestavni del Shujševalnega programa.

Dostop je zelo preprost in uporabnicam prijazen. V kolikor bi vseeno imele težave, smo vam na voljo 24/7 in nas lahko kontaktirate preko našega e-maila info@sportnaklinika.si.

Trajanje programa je odvisno od vaše trenutne telesne pripravljenosti in vaših ciljev.

Program lahko izvajate nekaj mesecev, dokler ne osvojite nove navade oz. dlje časa, v kolikor je to potrebno.

Vsebine ves čas obnavljamo in dodajamo.

Odjavite se lahko preko svojega uporabniškega računa ali preko našega email naslova info@sportnaklinika.si.

Poskrbeli smo, da je program zelo preprost in vas skozi njega vodimo na vsakem koraku.

Tudi pri samih vadbah smo poskrbeli, da je vse lepo razloženo, prikazane so lažje različice vaj in napredujemo počasi.

Skozi celoten program vas tudi motiviramo z različnimi gradivi in nasveti. Na vas je le, da se nekajkrat na teden prijavite v program.

Program je pisan in pripravljen za ženske. 

Seveda je kar nekaj vsebin, od katerih bi koristil imeli tudi moški in vadbe so primerne za vse, ki šele začenjajo z aktivnostmi in vadbo.

Kontakt

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam napišite in vam z veseljem pomagamo.

Email

Kontaktirate nas lahko preko skupnega emaila, bolj konkretna vprašanja pa lahko direktno pošljete vodji.

info@sportnaklinika.si

jan@sportnaklinika.si

Lokacija

Naš kineziološki center lahko najdete v Ljubljani pri porodnišnici in reševalni postaji. Imamo lastno parkirišče.

Športna Klinika
Malenškova 1
1000 Ljubljana
Davčna: SI81402643