MOJ RAČUN

Prijava

Pogosta vprašanja in odgovori

Program je primeren za ženske 40-60 let starosti. Prvi mesec pri vadbi pričnete z osnovami in se učite pravilne izvedbe. Kljub temu, da začnemo počasi, si tempo določate same. Prav tako so vaje prilagojene tudi kasneje in so primerne tudi zaOb plačilu preko bančne kartice dobite dostop avtomatsko preko e-maila in dostopate preko te povezave: 
V primeru plačila preko bančnega nakazila je potrebno poslati nakazilo, dostop pa se vam nato aktivira ročno v roku 3 dni po prejemu plačila. Do računa nato prav tako dostopate preko zgornje povezave. vse tiste, ki imajo težave s koleni ali hrbtom. V kolikor ste v dvomu, nam lahko pišete.

Vsebine se odklepajo vsak mesec. Tako vadbe kot tudi ostala gradiva je smiselno odpirati in izvajati po vrstnem redu in jih ne preskakovati. Težavnost posameznih vadb in pristopa se stopnjuje in jih ni smiselno preskakovati.

Do Shujševalnega mentorja, knjižice receptov in nekaterih drugih gradiv lahko dostopate v naslednjih mesecih. Takojšen dostop dobijo le tisti, ki so zakupili celoten mesec.

Pakete Shujševalni mentor na domače naslove pošiljamo 1x mesečno, v primeru večjega obsega naročila pa tudi bolj pogosto. V kolikor vas zanima, kdaj prejmete svojega, nas kontaktirajte preko emaila: program@sportnaklinika.si

Navodila o vadbi in aktivnostih prejmete ob prijavi. V kolikor zaradi obveznosti ali drugih omejitev ne morete programa izvajati po priporočilih, predlagamo, da kakšno vadbo ponovite oz. se vrnete kakšen korak nazaj. V kolikor imate morebitna vprašanja, nam lahko pišete na: program@sportnaklinika.si

Dostop do naslednjega posnetka je omogočen šele, ko je video prejšnje vadbe pogledan do konca. Prosimo, da ponovno predvajate opravljeno vadbo in kliknete na zadnjih 5-10 sekund pred koncem. Pustite, da video posnetek poteče sam do konca, nato pa šele kliknete na ogled naslednjega.

Od naročnine se lahko odjavite ob prijavi v svoj račun ali pa nam pišete na naš email: program@sportnaklinika.si