Vadbe in zdrave rešitve za podjetja

Knjižnica raznolikih video vadb, aktivnih odmorov in predavanj, namenjena podjetjem za boljše počutje zaposlenih ter zdravo delovno okolje.

Sodelovali smo & Videno v

pregled in prestavitev

Kako izgleda knjižnica za zaposlene in kaj vsebuje?

Poglejte si kratek video pregled vsebin in knjižnice.

ikona zaposlenega

STROKOVNO, RAZUMLJIVO IN UČINKOVITO

Vse vadbe so profesionalno posnete, prikazane in podrobno razložene s strani kineziologov in terapevtov. Sama knjižnica je preprosta in uporabnikom prijazna.

preprosto

FLEKSIBILNO in preprosto

Video knjižnica omogoča zaposlenim, da vaje izvajajo kadarkoli in kjerkoli, brez pripomočkov. Na voljo so različno dolge in kratke vadbe.

ikona tarče

FOKUS NA SPECIFIČNE TEŽAVE IN POTREBE

Osredotočamo se na reševanje bolečin in težav v specifičnih predelih telesa, kot so hrbet, vrat, zapestja in ramena. To zaposlenim omogoča, da izberejo vadbe, ki najbolj ustrezajo njihovim individualnim potrebam in težavam.

Kaj nudimo?

Aktivni odmori 5-15 minut

Za vas smo pripravili video posnetke aktivnih odmorov, ki trajajo od 5 do 15 minut. Vaje so skrbno izbrane, da je kratka vadba maksimalno učinkovita.

Vodene raztezne vaje za sedeča delovna mesta

Naše vodene raztezne in sprostilne vaje so prilagojene potrebam zaposlenih na sedečih delovnih mestih. Z vajami zmanjšamo oz. preprečimo negativne posledice sedenja.

Vaje za specifične težave in bolečine

Nabor vaj za specifične težave in bolečine ponuja ciljno usmerjene rešitve za pogoste težave, kot so bolečine v spodnjem ali zgornjem delu hrbta, sindrom karpalnega kanala, napetost v vratu in druge.

Prehranske smernice za zdravje in učinkovitost na delu

Naše prehranske smernice spodbujajo zdrave prehranjevalne navade za izboljšanje splošnega zdravja. Poudarjajo uravnoteženo prehrano, ki krepi telesno in mentalno dobro počutje ter zmanjšuje utrujenost.

 

Navodila za optimizacijo delovnega mesta

Z navodili lahko zaposleni ustvarijo bolj ergonomično in zdravju prijazno okolje. Osredotočamo se na pravilno nastavitev delovnega prostora, od pravilne višine monitorja do ergonomske postavitve miške.

Osebno svetovanje in meritve

S pomočjo natančnih meritev telesne sestave in analize življenjskega sloga naši strokovnjaki pripravijo individualizirane vadbene in prehranske načrte za dosego ciljev in dobrega počutja.

Kdo smo?

Cenik

Range Field with Limited Options

Cena na mesec omogoča dostop do vseh vsebin za vse zaposlene v podjetju (+DDV).

Celovit pristop

Čas rehabilitacije

6-8 tednov

5h / teden

Število vadb in druge vsebine

30+

za aktivne odmore in prevencijo bolečin

Mnenja naših strank

Edvard Kranjcic
Edvard Kranjcic
2024-02-13
Odlična izkušnja! Z ženo sva redna udeleženca vadb. Ekipa strokovnjakov treninge prilagodi na potrebe posameznika in poskrbi za sproščeno vzdušje. Z njihovo pomočjo na trekingih veliko lažje premagujeva na stotine km. Toplo priporočava!
Sona (Sona)
Sona (Sona)
2024-02-07
Sedi 5! 🙂 Všeč mi je, ker je vsak trening drugačen in mi zato po 5 mesecih rednega treniranja še ni postalo dolgočasno. Trenerji so zelo strokovni, izkušeni in si resnično vzamejo čas, da ti odgovorijo na vsako vprašanje (tudi če si nekaj vprašal že milijonkrat ;)). Vzdušje je zelo sproščeno in vzpodbujajoče. Iskreno priporočam!
Mojca Skubic
Mojca Skubic
2024-02-05
Že leto in pol z možem obiskujeva športno kliniko. Trenerji so izredno strokovni, prijazni, vedno nasmejani, pripravljeni prisluhnit in nas vadeče tudi motivirat. Treningi so odlični, zelo raznoliki in res greš od njih z občutkom, da si nekaj naredil zase. Športni kliniko bi priporočila čisto vsakemu.
Taja
Taja
2024-02-05
Posvetijo se vsakemu posamezniku posebaj in prilagodijo vadbo njegovim potrebam in zmožnostim.
Jelena Veleušić
Jelena Veleušić
2023-07-20
Najboljši center!

Pogosta vprašanja in odgovori

Naš program vadbe za podjetja obsega raznolike raztezne, sprostilne in krepilne vaje, namenjene izboljšanju telesnega počutja zaposlenih. Vključuje tudi specifične vaje za lajšanje bolečin v hrbtu, vratu, lopaticah, zapestju in drugih delih telesa.

Poleg tega nudimo dostop do predavanj o zdravi prehrani in optimizaciji delovnega mesta, ki smo jih posebej posneli za vas.

Vse vaje in predavanja vodijo izkušeni strokovnjaki, vključno s kineziologi, kliničnimi dietetiki in fizioterapevti, ki zagotavljajo strokovno in prilagojeno vsebino za vaše zaposlene.

Program vadbe je na voljo preko naše spletne platforme, kjer se lahko podjetja registrirajo in omogočijo svojim zaposlenim neomejen dostop do video vadb, treningov in predavanj.

Naše vaje so zasnovane tako, da ne zahtevajo posebne opreme in jih lahko zaposleni izvajajo kjerkoli, tudi v pisarni ali doma, kar omogoča fleksibilnost in enostavnost vključitve v vsakdan.

Seveda, prosim pišite nam na jan@sportnaklinika.si ali izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani.

Osebni posvet in meritve se opravijo po dogovoru v skladu z vašimi željami. 

Posvet lahko opravimo v Športni Kliniki ali na vaši lokaciji.

Kontakt

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam napišite in vam z veseljem pomagamo.

E-mail

Za vse poizvedbe ali vprašanja nam lahko pišete na naš e-mail naslov:

info@sportnaklinika.si

Telefon

Z nami lahko v kontakt stopite tudi preko telefona. V primeru odsotnosti klic vrnemo v najkrajšem času.

031 641 796

Lokacija

Naš kineziološki center lahko najdete v Ljubljani pri porodnišnici in reševalni postaji.

Športna Klinika
Malenškova 1
1000 Ljubljana
Davčna: SI81402643