Od doma do cilja:
Online vadbeni programi za vsakogar

Celostne in strokovne rešitve na področju vadbe, zdravja in rehabilitacije sedaj na voljo iz udobja vašega doma.

"Z online programi želimo omogočiti, da je strokovno znanje in podpora ekipe Športne dostopna vsem, ki iščejo spremembo."

Jan Veleušić

kineziolog in vodja Športne Klinike

zakaj online pristop?

Prednosti spletnih programov Športne Klinike

V Športni Kliniki stremimo k temu, da bi kakovostno vadbo in zdrave rešitve naredili dosegljive za vse, ne glede na to, kje se nahajate ali kakšne izkušnje imate. Naša vizija je preseči tradicionalne meje telovadnic in ambulant ter pripeljati strokovno vadbo in rešitve v vaše domače okolje. Ustvariti želimo skupnost, kjer lahko vsakdo, ki si želi spremembe, najde podporo in motivacijo za svojo pot, če tudi se z vadbo šele spoznava. Zavezujoč se k inovaciji in dostopnosti, vam različne vsebine nudimo na uporabniku prijaznih platformah, ki so cenovno zelo dostopne.

Jasno, razumljivo in pregledno

Naši programi niso le spletna knjižnica vadb, temveč so narejeni na priznani spletni platformi, kjer najdete različne vsebine. Programi so enostavni za uporabo in skozi celoten proces ste vodeni korak za korakom.

Cenovno ugodno

Kolektivno znanje naše ekipe kineziologov, fizioterapevtov in nutricionista, vam je preko online programov na voljo po zelo ugodni ceni.

Strokovno in inovativno

Naše rešitve temeljijo na najnovejših znanstvenih raziskavah. V vsakem programu uporabniku nudimo celosten in strokovni pristop, s katerim lahko doseže svoje cilje.

Mnenja naših strank

Edvard Kranjcic
Edvard Kranjcic
2024-02-13
Odlična izkušnja! Z ženo sva redna udeleženca vadb. Ekipa strokovnjakov treninge prilagodi na potrebe posameznika in poskrbi za sproščeno vzdušje. Z njihovo pomočjo na trekingih veliko lažje premagujeva na stotine km. Toplo priporočava!
Sona (Sona)
Sona (Sona)
2024-02-07
Sedi 5! :) Všeč mi je, ker je vsak trening drugačen in mi zato po 5 mesecih rednega treniranja še ni postalo dolgočasno. Trenerji so zelo strokovni, izkušeni in si resnično vzamejo čas, da ti odgovorijo na vsako vprašanje (tudi če si nekaj vprašal že milijonkrat ;)). Vzdušje je zelo sproščeno in vzpodbujajoče. Iskreno priporočam!
Mojca Skubic
Mojca Skubic
2024-02-05
Že leto in pol z možem obiskujeva športno kliniko. Trenerji so izredno strokovni, prijazni, vedno nasmejani, pripravljeni prisluhnit in nas vadeče tudi motivirat. Treningi so odlični, zelo raznoliki in res greš od njih z občutkom, da si nekaj naredil zase. Športni kliniko bi priporočila čisto vsakemu.
Taja
Taja
2024-02-05
Posvetijo se vsakemu posamezniku posebaj in prilagodijo vadbo njegovim potrebam in zmožnostim.
Jelena Veleušić
Jelena Veleušić
2023-07-20
Najboljši center!

Kontakt

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam napišite in vam z veseljem pomagamo.

Email

Kontaktirate nas lahko preko skupnega emaila, bolj konkretna vprašanja na temo prilagoditev pa lahko pošljete Janu:

info@sportnaklinika.si
jan@sportnaklinika.si

Lokacija

Naš kineziološki center lahko najdete v Ljubljani pri porodnišnici in reševalni postaji. Imamo lastno parkirišče.

Športna Klinika
Malenškova 1
1000 Ljubljana
Davčna: SI81402643