Od doma do cilja:
Online vadbeni programi za vsakogar

Celostne in strokovne rešitve na področju vadbe, zdravja in rehabilitacije sedaj na voljo iz udobja vašega doma.

"Z online programi želimo omogočiti, da je strokovno znanje in podpora ekipe Športne dostopna vsem, ki iščejo spremembo."

Jan Veleušić

kineziolog in vodja Športne Klinike

zakaj online pristop?

Prednosti spletnih programov Športne Klinike

V Športni Kliniki stremimo k temu, da bi kakovostno vadbo in zdrave rešitve naredili dosegljive za vse, ne glede na to, kje se nahajate ali kakšne izkušnje imate. Naša vizija je preseči tradicionalne meje telovadnic in ambulant ter pripeljati strokovno vadbo in rešitve v vaše domače okolje. Ustvariti želimo skupnost, kjer lahko vsakdo, ki si želi spremembe, najde podporo in motivacijo za svojo pot, če tudi se z vadbo šele spoznava. Zavezujoč se k inovaciji in dostopnosti, vam različne vsebine nudimo na uporabniku prijaznih platformah, ki so cenovno zelo dostopne.

Jasno, razumljivo in pregledno

Naši programi niso le spletna knjižnica vadb, temveč so narejeni na priznani spletni platformi, kjer najdete različne vsebine. Programi so enostavni za uporabo in skozi celoten proces ste vodeni korak za korakom.

Cenovno ugodno

Kolektivno znanje naše ekipe kineziologov, fizioterapevtov in nutricionista, vam je preko online programov na voljo po zelo ugodni ceni.

Strokovno in inovativno

Naše rešitve temeljijo na najnovejših znanstvenih raziskavah. V vsakem programu uporabniku nudimo celosten in strokovni pristop, s katerim lahko doseže svoje cilje.

Mnenja naših strank

Breda Pavko
Breda Pavko
2024-02-28
Oktobra 2022 sem pri padcu utrpel zlom hrbtnega in zamik ledvenega vretenca. Po nekaj mesecih se je zlom saniral, bolečine v hrbtu in težave pri hoji pa so se deloma zmanjšale. Nadaljnje zdravljenje s fizioterapijo ni dalo bistvenega napredka, zato sem maja 2023 začel obiskovati rehabilitacijski program pri Športni Kliniki. Treningi so prilagojeni mojim individualnim potrebam in zmožnostim. Zelo raznolike vaje izvajam pod strokovnim nadzorom izkušenih trenerjev, ki vajo najprej razložijo in me pri izvajanju motivirajo, so vedno dobre volje in poskrbijo za sproščeno vzdušje. Treninge zapuščam zadovoljen in z dobrim občutkom. Pred letom sem že skoraj opustil misel na šport in rekreacijo, po 10 mesecih vadbe, običajno dva krat tedensko, pa spet lahko hodim v hribe, kolesarim in smučam. Odlična izkušnja, toplo priporočam. Sašo
Alenka Jeraša
Alenka Jeraša
2024-02-28
Zelo sem zadovoljna s programom vadbe za hujšanje. Pri tej vadbi mi je predvsem všeč to, da se začne telovaditi od začetka in počasi, nato se tempo stopnjuje. Vaje so super razložene. Telovadila sem vsak drug dan. S 4 mesečnim programom vadb se že zaključila, bom pa še nadaljevala z vajami, tako, kot doslej. Telo se je okrepilo, z lahkoto sedaj delam počepe in izpadne korake, ne da bi potem cel teden imela "musklefiber". Izgubila sem tudi nekaj kg. Tako, da bom nadaljevala z vadbo. Hvala Jan za odlično vodenje.
Edvard Kranjcic
Edvard Kranjcic
2024-02-13
Odlična izkušnja! Z ženo sva redna udeleženca vadb. Ekipa strokovnjakov treninge prilagodi na potrebe posameznika in poskrbi za sproščeno vzdušje. Z njihovo pomočjo na trekingih veliko lažje premagujeva na stotine km. Toplo priporočava!
Sona (Sona)
Sona (Sona)
2024-02-07
Sedi 5! :) Všeč mi je, ker je vsak trening drugačen in mi zato po 5 mesecih rednega treniranja še ni postalo dolgočasno. Trenerji so zelo strokovni, izkušeni in si resnično vzamejo čas, da ti odgovorijo na vsako vprašanje (tudi če si nekaj vprašal že milijonkrat ;)). Vzdušje je zelo sproščeno in vzpodbujajoče. Iskreno priporočam!
Mojca Skubic
Mojca Skubic
2024-02-05
Že leto in pol z možem obiskujeva športno kliniko. Trenerji so izredno strokovni, prijazni, vedno nasmejani, pripravljeni prisluhnit in nas vadeče tudi motivirat. Treningi so odlični, zelo raznoliki in res greš od njih z občutkom, da si nekaj naredil zase. Športni kliniko bi priporočila čisto vsakemu.
Taja
Taja
2024-02-05
Posvetijo se vsakemu posamezniku posebaj in prilagodijo vadbo njegovim potrebam in zmožnostim.

Kontakt

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam napišite in vam z veseljem pomagamo.

Email

Kontaktirate nas lahko preko skupnega emaila, bolj konkretna vprašanja na temo prilagoditev pa lahko pošljete Janu:

info@sportnaklinika.si
jan@sportnaklinika.si

Lokacija

Naš kineziološki center lahko najdete v Ljubljani pri porodnišnici in reševalni postaji. Imamo lastno parkirišče.

Športna Klinika
Malenškova 1
1000 Ljubljana
Davčna: SI81402643